Family Business Council Gulf

Annual Summit 2022

October 19–20
Dubai, United Arab Emirates
Register

About

Families are far too familiar with this word – transition. It is a phenomenon they take on with every generation; and those who succeed can hold the mantle of a proud multi-generation family, who prosper with humility, knowing this “too shall pass” and the success will be put to test yet again by the next generational transition in a few decades.  

Transition, is deeply familiar and entrenched in psyche of families in business; but it is now a global phenomena and deserves to be a theme that binds and connects our members as they congregate for the 2022 annual forum.

Transition is at the forefront of all conversations. In the GCC, a significant portion of familyowned businesses are the crossroads of transitioning ownership and management from G1to G2, or from G2 to G3.

Transition from fossil fuels to renewable energy.
Transition from traditional, segregated work-life to a more emerging, blended work-life.
Transition from a unipolar to multi-polar global dynamics.
Transition from globalization to regionalization.
Transition from physical to a virtual world of metaverse and digital consumption.

And with every transition, comes both tension but also exhilarating opportunities. So we callthis year’s theme “The Great Transition” to mark your transitions, and the worldwide, systemictransitions that also play into your family journeys.

We look forward to a day of scintillating conversations and meaningful connections.

Read More

Program

Join this year's summit on 19th  and 20th October 2022 to meet your peers, share your experience, and learn from each other.

19:00 - 19:30 PM GST
Cocktail Reception
30 min
19:30 - 20:00 PM GST
Keynote
30 min
20:00 – 20:30 PM GST
FBCG Awards Ceremony
30 min
20:30 – 23:00 PM GST
Gala Dinner
2 hrs 30 min
08:00 - 09:00 AM GST
Registration
60 min
09:00 - 09:45 AM GST
General Assembly (GCC Founder members only)
45 min
09:45 - 10:00 AM GST
Coffee and Networking break
15 min
10:00 - 10:45 AM GST
Opening keynote
45 min
10:45 - 11:45 AM GST
Parallel sessions (Fireside, Roundtables and Study Group)
60 min
11:45 - 12:00 PM GST
Coffee and Networking break
15 min
12:00 - 13:00 PM GST
Parallel sessions (Fireside, Roundtables and Study Group)
60 min
13:00 - 14:00 PM GST
Lunch and networking break
60 min
14:00 - 14:45 PM GST
Closing keynote
45 min
14:45 - 15:00 PM GST
Coffee and networking break
15 min
15:00 - 16:00 PM GST
Community exchange (optional)
60 min

Sponsors